Tietoja

Juha Aallolla on kolmenkymmenen vuoden kokemus konsultoinnin ja markkinatutkimuksen alalta, sen eri  asiantuntijatehtävistä ja organisaatioiden johtamisesta.

Hän on toiminut ESOMARin Suomen kansallisena edustajana vuosina 2009 – 2015, sekä edustanut Taloustutkimus Oy:tä WIN/Gallup International Association verkostossa vuosina 2010-2016. Lisäksi hän on toiminut kolmesti Suomen Markkinatutkimusliiton puheenjohtajana. Hän on myös markkinatutkimusalan eettisen neuvoston TENin jäsen. Vuoden 2018 maaliskuussa  hän aloitti Suomen Markkinointitutkimusseuran puheenjohtajana.  Syksyllä hän on aloittanut markkinatutkimuskonsultoinnin toiminimellä MRX Insider. Merkittävä  hanke 2018-2019 on Johtaja on Media konsulttitoimiston tukeminen Pörssi yhtiöiden viestinnästä liittyvässä tutkimuksessa.

Juha Aalto vaikuttaa myös useiden organisaatioiden hallituksissa. Hän on mm. Lahden seudun elinkeinoelämää edistävän kehitysyhtiö Ladecin hallituksen jäsen, Orimattilan Kaupungin tarkastuslautakunnan jäsen, Hämeen Kokoomuksen hallituksen jäsen sekä Artjärven Osuuspankin hallintoneuvoston varapuheenjohtaja.

Juhalle tärkeitä harrastuksia ovat koripallo, golf sekä luomuviljely.

JuhaAalto CV2017

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s